Slm yer semua, akhirnya CKK tamat juga...senang skit hati hanna, dah abes, xyah ssh fikir nak update lagi.pas nie hanna nak tumpukan perhatian pd blog lagi satu pulak..hope korang enjoy ending CKK nie..kalau terkurang, tawar, x best....maybe itulah kelemahan hanna..peace all~

Nєω єηтяу :

END


♥♥Lσтѕ σƒ ¢αяє,

Hαηηa

Thursday, February 5, 2009

AKAN DATANG : CERITERA KISAH KITA


~Sinopsis Ceritera Kisah Kita~

Aleya kata :
Mampukah kita bersama?
Sedangkan terbentang jambatan yang memisahkan kita?
Kau adalah enggang yang terjaga rapi..
Sedangkan aku ibarat penjaga si enggang..

Aizad kata :

Mengapa aku terlewat menyedari?
Saat aku hampir kehilangan jejakmu..
Baru kusedari sesuatu..
Hanya kau yang mampu takluki hati ini..

Juliet kata :
Akan ku buru cintamu..
Kerana hanya aku yang layak disampingmu..
Memiliki hatimu yang keras bak kerikil..
Aku tak mungkin kalah dalam memilikimu..

Pertemuan yang bermula dengan kebencian di hati. Aleya mendekati Aizad hanya kerana satu amanah. Aizad rasa benci dan meluat, di mana saja muka Aleya yang akan muncul, rasa hilang kebebasannya. Juliet sentiasa mengejar langkah Aizad namun Aizad sentiasa beku padanya.Berjayakah Juliet memikat hati Aizad yang dingin bak kutub utara? Setelah segalanya berakhir,Aleya dengan rela hatinya melangkah pergi membawa sesuatu yang tak mungkin dimiliknya. Aizad pula terjatuh hati pada seorang gadis pada saat hampir kehilangan jejaknya,siapakah gadis yang mampu mencairkan kedinginannya?
P/S: N3 posting mayb akan lambat sedikit atau Hanna pun tak sure...sebab Hanna nak update blog yang satu lagi..hehehe...Nantikan kemunculan CKK yer...Hanna hargai sesiapa saje yang sudi singgah blog ini dan membaca story Hanna even tak seberapa..huhu..kalau rajin tue,sile yer tinggalkan komen yer kengkawan..TQ.

4 էﻪlĸﻨε-էﻪlĸﻨε:

faridah said...

Wah wah ahli bikin puisi nih,boleh donk aku dibuatin

swit hanna said...

hehehe..
lawak aa faridah nie...
Hanna nie ahli bikin puisi..hujan la gamaknyerr...
hehe..
anyway..thx coz leave ur comment...

keSENGALan teserlah.. said...

ahaa...
mesty arh alia uh dapt tawan aty aizad..
tol x kak hanna..
hehe...
wat andaian sendiri nieh...
ngeeeee...xsaba nk tggu..

in_wired88 said...

suke la prolog ni